NÉMET "GYORSTALPALÓ" VENDÉGLÁTÁSHOZ

SZEREZD BE A HOTEL TALENT SZAKMAI KÖNYVET

NÉMET "GYORSTALPALÓ" VENDÉGLÁTÁSHOZ

SZEREZD BE A HOTEL TALENT SZAKMAI KÖNYVET

A NYELVTUDÁS MEGFIZETHETETLEN ÉRTÉK

Legyünk őszinték. Ausztriában és Németországban német nyelv nélkül majdnem, hogy lehetetlenség boldogulni. Bár az osztrákok és a németek részben beszélnek angolul, de hidd el, hogy nem akarnak átváltani más nyelvre külön a te kedvedért. A munkaadó úgy tud bárkinek bizalmat szavazni, ha látja azt, hogy a munkavállaló beszéli az ország nyelvét

A vendéglátásban fontos a pontos kommunikáció a vendégekkel és a személyzet tagjaival is. Ha beszélsz németül, egyben megvan a belépőd a munkahelyedre, ahol a magyarországi bérek többszöröséért dolgozhatsz. Másrészt, a hitelességedet, értékedet növeled mások szemében. 

Tehát nincs mese, a német nyelv az első lépcsőfok, amelyet meg kell mászni.

Hiszen, ha a munkaadód látja, hogy fektettél erőt a német nyelv tanulásba, akkor egy idő után fentebbi pozíciókban lényegesebben magasabb fizetésekért is dolgozhatsz majd. 

GYAKORI TÉVHITEK

“Iskolában anno tanultam németül”

A probléma az szokott itt lenni, hogy az emberek saját magukkal legtöbbször elfogultak. Mennyivel egyszerűbb azt hinni, hogy mindent tud az ember – nem igaz?  A való élet sokszor másabb, mint az iskola. Ráadásul a nyelvet nem nehéz elfelejteni, ha nem használják, ezért kell mindig frissen tartani.

“Nem kell megtanulnom németül, mert magyarok között fogunk dolgozni. Ők majd segítenek”

Léteznek olyan pozíciók, ahol alap nyelvtudás is megfelel (takarító, konyhai kisegítő, stb.) De mindig is lesznek nem tervezett szituációk, pl: áthelyezik az embereket más helyekre, vagy amikor már megelégelik azt, hogy tolmácsoljanak neked minden helyzetben. Jobb ezt elkerülni hosszabb távon és felelősséget vállalni magunkért. De őszintén: ha az ember jövője függ ettől, nem érdemes tenni érte egy kicsit?

“Nincs időm németül tanulni, majd minden alakul menet közben. Most pénzt keresni megyek.”

Sajnos ők azok, akik nagy vágyakkal kimennek külföldre és idővel hazajönnek és rossz dolgokat híresztelnek. Vagy kint maradnak és 20 év után is még csak a német szavakat rakosgatját egymás után, nem tanulják meg a kifejezéseket. Az ilyen emberek szoktak munkahelyről-munkahelyre vándorolni, valójában sehol nem érzik magukat értékesnek. Német nyelvet lehet napi 1 óra ráfordítással is tanulni. A kulcs a rendszerességben rejlik.

“Megtanulok németül magamtól.”

Nem lehetetlen, viszont gondolj arra, hogy ez egy meglehetősen hosszú és kitartást próbáló küldetés. Amíg magadtól jössz rá a dolgokra, addig időt veszítesz és akár dolgozhatnál is már.

GYERE ÉS

TANULJ VELÜNK NÉMETÜL,

HA ...

AZONNAL HASZNÁLHATÓ INSTANT NÉMET TUDÁST ADUNK A KEZEDBE

A Hotel Talent szakmai kezdő szintű e-Book (hangoskönyv) külföldi vendéglátásban dolgozni vágyóknak készült. A gyarorlatias tanulásában hiszünk, ezért itt elméleti magyarázatot és nyelvtant nem fogsz találni. Viszont a vendéglátás valamennyi részlegét lefedjük és szituációs párbeszédeken keresztül fogunk téged végigvinni a német nyelvű vendéglátós kommunikáció elsajátításáig. Olyan lesz, mint ha te lennél a pincérnő / pincér / báros / takarító munkatárs vagy recepciós, aki a vendégekkel beszélget.

Célunk az, hogy a könyvben tanultakat mihamarabb kamatoztatni tudd. Ezért, ha azonnal használható gyakorlatias tudásra van szükséged, kérlek fektess be most a jövődbe!

SZEREZD BE A VENDÉGLÁTÁS NÉMET NYELV GYORSTALPALÓT

Alap kiadás

3.990 Ft

Pro (bővített) kiadás

4.990 Ft

+

BÓNUSZ #1

Bár hanganyag (hallás utáni kiejtés gyakorlásra)

BÁR

Az e-könyv szituációs párbeszédeinek hangfelvételei német-magyar fordításban. Bemutatja a vendég és a báros felszolgáló kommunikációját különböző helyzetekben.

A hangfájl letölthető, így telefonról is tudod hallgatni útközben: villamoson, metrón, kocsiban vagy az utcán sétálva.

+

BÓNUSZ #2

Étterem hanganyag (hallás utáni kiejtés gyakorlásra)

Az e-könyv szituációs párbeszédeinek hangfelvételei német-magyar fordításban. Bemutatja a vendég és az éttermi felszolgáló kommunikációját különböző helyzetekben.

A hangfájl letölthető, így telefonról is tudod hallgatni útközben: villamoson, metrón, kocsiban vagy az utcán sétálva.
ÉTTEREM

+

BÓNUSZ #3

Takarító hanganyag (hallás utáni kiejtés gyakorlásra)

TAKARÍTÓ

Az e-könyv szituációs párbeszédeinek hangfelvételei német-magyar fordításban. Bemutatja a vendég és a takarító kolléganő / kolléga kommunikációját különböző helyzetekben.

A hangfájl letölthető, így telefonról is tudod hallgatni útközben: villamoson, metrón, kocsiban vagy az utcán sétálva.

+

BÓNUSZ #4

Recepciós hanganyag (hallás utáni kiejtés gyakorlásra)

Az e-könyv szituációs párbeszédeinek hangfelvételei német-magyar fordításban. Bemutatja a vendég és a recepción dolgozó munkatársak kommunikációját különböző helyzetekben.

A hangfájl letölthető, így telefonról is tudod hallgatni útközben: villamoson, metrón, kocsiban vagy az utcán sétálva.
RECEPCIÓS

EGYEDÜLÁLLÓ 365 NAPOS

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A TELJES TUDÁSANYAGRA

A Hotel Talent vendéglátás német “Gyorstalpaló” könyvbe elmút évek tapasztalatait gyűtöttük össze. Rendkívül nagy energiát tettünk bele, hogy a leghasznosabb tudásanyagot állítsuk össze a vendéglátás szakterületeire.

Szeretnénk a teljes kockázatot átvállalni. Biztosak vagyunk abban, hogy minőséget fogsz kapni, de amennyiben úgy érzed, nem azt kaptad, amit vártál, csak jelezd felénk 365 napon belül és kérdezés nélkül visszafizetjük a könyv teljes árát.

HASZON ÉS MEGTÉRÜLÉS

A legjobb befektetés a német tudás

Az osztrák brutto minimálbér valahol 2000 EUR körül mozog, Németországban hasonló a helyzet. Ha folyami hajózol, leginkább egy netto jövedelmet fogsz hallani. De ne a minimálbér legyen a célod!

Az emberek 10%-os kamatért sorfalat állnak a bankok ajtajánál. 

Képtelenség pontos számot mondani, de elégedett lennél, ha a magadba fektetett összeg 50x-es szorzóval térülne meg? De mi van, ha 70x-es? Lehet, hogy 90x-es?

Hallottál már ettől magasabb hozamú befektetésről a világon? 

A LEGGYORSABB ÚT KÜLFÖLDRE

A Hotel Talent vendéglátás német “Gyorstalpaló” könyvet úgy építettük fel, hogy:

elérhető CÉLOK,

KARRIER és előnyök

1. Bárhol dolgozhatsz

Legyen ez egy megnyugtató strand, fényes szálloda, gyönyörű sziget, egy nyüzsgő város, egy feltörekvő külvárosi hely, vagy akár egy nyugodt vidéki környezet.

2. Elegáns életstílus

A szállodák sok esetben kiváló juttatásokkal és versenyképes fizetésekkel jutalmazzák alkalmazottaikat.

3. Előléptetés

A hotelek stratégiája lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy szakmájukban fejlődjenek.

4. Fizetés

A munkáltatók gyakran nagylelkűek, amikor bónuszokat osztogatnak az alkalmazottaknak. Rájöttek, hogy egy boldog és elégedett alkalmazottak boldoggá és elégedetté tehetik az ügyfeleket.

5. Mobilitás

Ha olyan cégnél dolgozol, amely több nemzetközi szállodával is rendelkezik, szerencsés vagy! Néhány évente kérhetsz transzfert másik szállodába.

6. Tapasztalat nem szükséges

A munkaadók folyamatosan friss és energikus fiatalokat keresnek. A vendéglátóipar a tapasztalattal szemben a kiugró személyiséget, az elkötelezettséget és az erős munkamorált értékeli.

7. Ingyen étkezés

"Nincs ingyen ebéd!", de a szállodában igen! Valójában ez a karrier egyik exkluzív előnye. Az ötcsillagos szállodai menüből való étkezés többé nem csak álom.

8. Látogass el egzotikus helyekre kedvezményes árak mellett

Ha nyaralásról van szó, a szállodaiparban dolgozó munkáltatók többsége kedvezményeket vagy ingyenes szobákat kínál a személyzetének. Ezek az „előnyök” a „barátokra és a családra” is kiterjednek, különleges kedvezményes áron, akik veled utaznak.

9. Elégedettség

A szálloda- és vendéglátóiparban dolgozók szerencsések, hogy közvetlen kapcsolatban állnak az ügyfelekkel. Ha jól szolgálják a vendéget, jutalomban lehet részük. Lehet, hogy nem mindig pénzbeli juttatásról van szó, egy mosoly is megváltoztathatja a napot.

10. Jutalmak

A szálloda- és vendéglátóipar egyedülálló, ahol az emberi értékeket és a szociális készségeket jutalmazzák. Egy kedves szó, egy nagylelkű tekintet vagy egy kedves mosoly varázslatot hozhat a karrieredbe.

MI A LEGJOBB KIFOGÁSOD AZ ELLEN, HOGY BELEVÁGJ?

Túl drága a könyv? 

Az árainkat úgy kalkuláltuk, hogy legtöbbetek számára elérhető legyen. Fentebb olvashattál a megtérülés mértékéről, viszont arról is emléítést kell tenni, hogy a privát német oktatás óradíjai legtöbb esetben meghaladják ezt az összeget. Van, akinek 100 magánóra elég, valakinek ennél több kell. Ha ezt összeszorzod, több százezer Ft-ra jön ki.

Nincs időd tanulni?

Érdemes végiggondolni, mivel töltjük a szabad óráinkat. A munkahelyre való hosszas ingázásokat kihasználhatjuk tanulásra, a tv nézés helyett németezhetünk, ugyan úgy, mint a reggeli kávé mellet vagy elalvás előtt is.

Túl idős / túl fiatal vagy?

Tapasztalatból mondhatjuk, hogy külföldön nem számít ki hány éves. Van, aki 18 évesen dönt úgy, hogy kipróbálja, de van, aki 60 évesen. Az akaraterő és a kitartás a kulcs, mert mindenki az lehet, ami szeretne lenni és külföldön pláne nincs lehetetlen még egy magasabb beosztás elérésére sem.

Miért siess?

A legtöbb vendéglátói munka szezonális, viszont még ahhoz is kell idő, hogy fel tudj készülni. Érdemes egy tervet készíteni, mikorra szeretnél felkészülni, ezért jobb mihamarabb cselekedni.

A második dolog pedig az, hogy igyekeztünk mindenki számára elérhető árat adni a könyvnek. Viszont tudjuk, mekkora értéket adunk, ezért érdemes kihasználni.  De sajnos nem tudjuk az árat mindörökké garantálni, biztosabb, ha már most megszerzed magadnak a Gyorstalpalót.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az eBook letöltési linkjét a rendelésed utáni E-mailben fogod megkapni. A Bónusz hanganyagok az e-könyvben a megfelelő helyeken elhelyezett linkek alatt nyílnak meg és itt tudod őket letölteni is.

Ez teljes mértékben a te időbeosztásodtól és tempódtól függ. Az anyagot úgy építettük fel, hogy a rohanó hétköznapokban is rugalmasan -akár napi kevesebb idő ráfordítással is könnyen feldolgozható legyen.

Amennyiben a G-mail levelező esetén a “promóciók” fül alatt sem találod és esetlegegesen az üzenetünk “spam” mappába sem került, kérlek írj nekünk az info@hoteltalent.hu címen.

FIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A Paylike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online felületünkön.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ:
https://paylike.hu

A Bónusz mp3 hanganyagok az e-könyvben a megfelelő helyeken elhelyezett linkek alatt nyílnak meg és itt tudod őket letölteni is.

Segítségre van szükséged vagy elakadtál a rendelésed során? kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hoteltalent.hu e-mail címen és örömmel segítünk.

RÓLUNK

Mein Name ist Katalin Farkas, ich bin 43 Jahre alt.
Als ausgebildete Deutschlehrerin habe ich Pädagogik und Psychologie-Prüfungen abgelegt, Germanistik an der Universität ELTE in Budapest studiert – und mit dem Ergebnis „Kiváló” (Summa Cum Laude) beendet.

Ich bin sehr stolz auf unsere “Lehrerdynastie”: Mein Großvater, mein Onkel, meine Mutter und noch acht andere Familienmitglieder (Cousins und Cousinen) waren oder sind Lehrer. Ich freue mich sehr, diese Tradition weiterzuführen.

Ich spreche mehrere Sprachen (Englisch, Deutsch, Russisch und Spanisch) und habe viel Zeit im Ausland verbracht.

Seit 24 Jahren unterrichte ich Sprachen in verschiedenen Altersgruppen (Kinder ab 5 Jahren, Jugendliche und Erwachsene) in Kindergärten, Grundschulen und Fachschulen sowie als Privatlehrer.

Mészáros Csaba vagyok, egy lehetetlent nem ismerő, tipikus önfejlesztő személyiség. 11 éve folyamatos kihívásokkal élem az életem. 

Néhány év külföldön töltött idő után végül egy 5 csillagos folyami utasszállító hajón hotel recepciósként megtaláltam a számításomat. Felfedeztem önmagam és elsajátítottam azokat a készségeket, amik kiemeltek, előléptettek a többi munkavállaló közül. 

VÁSÁRLÓINK MONDTÁK

Vásárlói visszajelzések

5.00
3 értékelés alapján
5
100%
3
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
Gyorstalpaló PRO e-könyv photo review
Hotel Talent
április 9, 2022
Azt kaptam, amit vártam
A legjobb tudást adták a kezembe. Most már biztosan hamar megtanulok németül. 🙂
Hasznos ez a visszajelzés?
1 0
Gyorstalpaló PRO e-könyv photo review
Hotel Talent
április 9, 2022
Csak ajánlani tudom
Részletes, összeszedett, precíz munka! Érthető, teljesen letisztult könyv. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Üdv. Cs.
Hasznos ez a visszajelzés?
1 0
Gyorstalpaló PRO e-könyv photo review
Hotel Talent
április 9, 2022
Hogyan is élhetnék enélkül?
Amióta el kezdtem tanulni, le sem tudom tenni a könyvet. Olvasok, tanulok nappal, éjszaka és lassan már függő leszek. 🙂 Köszönöm, nagyon értékes tudá... Több
Amióta el kezdtem tanulni, le sem tudom tenni a könyvet. Olvasok, tanulok nappal, éjszaka és lassan már függő leszek. 🙂 Köszönöm, nagyon értékes tudást kaptam.
Hasznos ez a visszajelzés?
1 0